Afsluiting opleiding Palliatieve Zorg Interprofessioneel en Verzorgenden

Nieuws NPZ Limburg 22 februari 2023

IMG-20230216-WA0000.jpg

Goed nieuws! We mogen weer mooi aantal zorgverleners feliciteren met het behalen van hun certificaat voor de palliatieve zorgopleidingen Interprofessioneel en Verzorgenden!

Gedurende hun opleiding op Zuyd Hogeschool hebben ze zich verdiept in de palliatieve zorg, waarbij ze allemaal een mooie professionele ontwikkeling hebben laten zien op zowel persoonlijk vlak als op de werkvloer.

De verbeterplannen die vast onderdeel uitmaken van de opleidingen, richten zich altijd op een onderwerp rondom palliatieve zorg op hun eigen werkvloer, waarin ze zelf graag een kwaliteitsverbetering willen neerzetten. Hier kwamen onderwerpen voorbij rondom meetinstrumenten in de palliatieve zorg, nazorg voor naasten, proactieve zorgplanning, maar ook aandacht voor de voorkeurshouding bij het sterven. Daarmee inspireren ze niet alleen hun eigen werkvloer, maar ook hun medestudenten én de netwerkcoördinators Palliatieve Zorg. Ook zij waren onder de indruk van de prachtige verbeterplannen. Samenwerken aan kwaliteitsverbetering van Palliatieve Zorg in allerlei zorgsettingen, jezelf ontwikkelen via deze opleiding én deze afsluiten met het welverdiend certificaat? Daarvoor veel complimenten aan deze deelnemers!

IMG-20230210-WA0000-(1).jpg

 

Contact