Agenda

Multidisciplinaire bijeenkomst Pijn 10 juli 2024 Het Netwerk Palliatieve Zorg Westland-Schieland-Delfland organiseert op woensdag 10 juli 2024 een Multidisciplinaire bijeenkomst Pijn voor huisartsen, verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen, specialisten ouderengeneeskunde en apothekers.
Casuïstiekbespreking voor verzorgenden, thema: Culturele zorg bij mensen in de palliatieve fase. 9 september 2024 Het Netwerk Palliatieve Zorg Westland-Schieland-Delfland organiseert op 9 september 2024 een casuïstiekbespreking voor verzorgenden met als thema: Culturele zorg in de palliatieve fase.
Casuïstiekbespreking voor verpleegkundigen, thema: Culturele zorg bij mensen in de palliatieve fase 19 september 2024 Het Netwerk Palliatieve Zorg Westland-Schieland-Delfland organiseert op 19 september een casuïstiekbespreking voor verpleegkundigen met als thema: Culturele zorg bij mensen in de palliatieve fase.
Save the date: Mini symposium voor Netwerkleden 14 november 2024 Save the date: Mini symposium voor Netwerkleden
Casuïstiekbespreking voor verzorgenden, thema: Angst en onbegrepen gedrag in de palliatieve fase 18 november 2024 Het Netwerk Palliatieve Zorg Westland-Schieland-Delfland organiseert op 18 november 2024 een casuïstiekbespreking voor verzorgenden met als thema: Angst en onbegrepen gedrag in de palliatieve fase
Casuïstiekbespreking voor verpleegkundigen, thema: Angst en onbegrepen gedrag in de palliatieve fase 28 november 2024 Het Netwerk Palliatieve Zorg Westland-Schieland-Delfland organiseert op 28 november 2024 een casuïstiekbespreking voor verpleegkundigen met als thema: Angst en onbegrepen gedrag in de palliatieve fase.
Contact en nieuwsbrief