Overige scholingen

AANBOD SCHOLINGEN PALLIATIEVE ZORG

Via social media worden veel nieuwe scholingen palliatieve zorg gelanceerd. In de  regio Utrecht (Septet) gebruiken we de verdieping palliatieve zorg bij het MBO Utrecht. Zie voor het actuele aanbod van deze verdiepende scholing van het MBO Utrecht onderstaande link.

Verdieping palliatieve zorg (K1006) - Op Maat (mboutrecht.nl) ook in company mogelijk.

Hieronder een overzicht met bijbehorende links naar het landelijke scholingsaanbod over palliatieve zorg

  1. Carend komt dit najaar (2023) met een scholing voor de VVT. Kan in company en zie site verder aanbod
  2. FinVita biedt basisscholing palliatieve zorg  zowel in open aanbod als in company Blended voor V&V niveau 3&4 ook voor helpenden. artsen/VS/PA en een B-learning gericht op de verstandelijk gehandicaptensector.
  3. KWF gaat dit najaar (2023drie (bijna) gratis scholing basisscholingen aanbieden aan 3500 zorgverleners: verzorgenden, verpleegkundigen en artsen. Meer informatie volgt. 
  4. Scholing docenten basiscurriculum MBO en HBO.

 

Terugkijken scholing palliatieve sedatie

Op 9 november 2021 is er een online scholing gegeven in het netwerk over de herziene richtlijn palliatieve sedatie. Hoewel de definitieve richtlijn nog niet klaar is, is deze scholing zeker de moeite waard om terug te kijken. Het helpt je kennis over palliatieve sedatie op te frissen of als je er nog weinig ervaring mee hebt opgedaan, om je te informeren over de inns en outs van palliatieve sedatie.

 

Terugkijken symposium 'Hoop sterft als laatste'

Op 5 oktober 2021 werd dit symposium georganiseerd voor de netwerken palliatieve zorg Noordwest Utrecht en Utrecht-Zuid.

Tijdens dit symposium komt aan bod dat je hoop vanuit verschillende perpectieven kunt benaderen. Er worden mooi handvaten gegeven om met hoop om te gaan, ook al is deze hoop niet realistisch. 

Let op, er is even wat minder goed geluid bij de start van de presentatie van Erik Olsman, maar dat wordt snel hersteld!

Vragen of informatie?
Wij zijn goed bereikbaar. Klik op de knop voor onze contactgegevens.