Wensenboekje

Wat vandaag is, kan morgen anders zijn

Hoe bereid ik me voor? Een ongeneeslijke en/of chronische ziekte die achteruitgaat. Voor iedereen die wil nadenken over de laatste levensfase is er het boekje als inspratie, praatstof en houvast. Dit wensenboekje biedt handvatten voor gesprekken, zinvolle tips en geeft daarmee structuur, rust en inzicht. Met ruimte om je eigen wensen te schrijven. Bespreek samen met familie, vrienden, kennissen, artsen, zorgverleners jou wensen om de laatste fase van je leven zo aangenaam mogelijk te mkaen. Als jou wensen bekend zijn, is er meer mogelijk dan je denkt.  

Alleen samen

Samen met familie/ vrienden/ kennissen/ artsen/ zorgverleners kun je de laatste fase van je leven zo aangenaam mogelijk invullen. Omdat er zoveel mensen bij zijn, is het handig om zaken op te schrijven en te delen met alle betrokkenen.

Wat biedt dit boekje?

Handvatten, inspiratie voor gesprekken, tips en hopelijk structuur, rust en inzicht. Met ruimte om je eigen wensen op te schrijven. Nu allemaal gebundeld.

Meer mogelijk

Als jouw wensen bekend zijn, is er misschien meer mogelijk dan je had verwacht.

Copyright is voor Netwerken Palliatieve Zorg Twente. Zonder toestemming mag geen gebruik gemaakt worden van druk, fotokopie of teksten op welke wijze dan ook. NPZT@carintreggeland.nl voor vragen.

 

Digitale versie downloaden

De digitale versie is (gratis) te downloaden via onderstaande knop. Deze interactieve pdf kun je bewerken door op de lijntjes te klikken, tekst te vullen en vervolgens op te slaan.  

Downloaden 

Gedrukte versie aanvragen

U kunt kosteloos Wensenboekjes bij ons aanvragen. Deze kunt u eenvoudig aanvragen door onderaan het bestelformulier in te vullen.

 

Zie mij... en mijn levenseinde

Hoewel er de laatste jaren meer aandacht is voor palliatieve zorg, blijft het moeilijk om tijdig na te denken en te praten over de eigen wensen over het levenseinde. Ieder mens gaat hier op zijn of haar eigen manier mee om. Daarom hebben de Netwerken in Twente  meerdere filmpjes gemaakt van Twentenaren met ervaringsverhalen met de palliatieve zorg. Denk aan patiĆ«nten, naasten, mantelzorgers, zorgprofessionals en vrijwilligers.

Ervaringsfilmpjes 

 

Bestelformulier wensenboekjes

 

Contact