Vierdelige e-learning: Inleiding in de palliatieve zorg

Nieuws Netwerk Oost-Veluwe 07 juni 2018

Vanaf vandaag kun je op een laagdrempelige √©n leuke manier leren van een van de meest bekende specialisten op het gebied van palliatieve zorg: longarts Sander de Hosson. De Hosson is bekend van zijn blogs op Agora.nl en in het Dagblad van het Noorden en van zijn onlangs verschenen boek Slotcouplet (een ware bestseller!). Bijscholingscentrum Scholing Dichtbij uit Groningen en De Hosson sloegen de handen ineen en ontwikkelden samen de vierdelige e-learningsreeks Inleiding in de palliatieve zorg om belangrijke kennis over palliatieve zorg - de zorg voor mensen die ongeneeslijk ziek zijn - (verder) te verspreiden. Bekijk hier de trailer van de e-learnings.

Voor wie

De e-learnings zijn gericht op zorgverleners, maar ze zijn zinvol en leerzaam voor iedereen die met palliatieve zorg te maken heeft of krijgt, waaronder hulpverleners, vrijwilligers, mantelzorgers en mensen die ongeneeslijk ziek zijn.
Verzorgenden en verpleegkundigen die ingeschreven staan in het Kwaliteitsregister V&V ontvangen 8 accreditatiepunten wanneer zij de volledige reeks afronden.

 

De e-learnings 

De e-learningsreeks bestaat uit vier delen die ook afzonderlijk te volgen zijn. De delen zijn: 

  1. Inleiding in de palliatieve zorg
  2. Dyspneu in de palliatieve fase
  3. Pijn in de palliatieve fase
  4. De stervensfase 

Wie alle vier de e-learnings in een keer afneemt, krijgt 10% korting en de Hosson’s boek Slotcouplet t.w.v. €18,99 thuisgestuurd! Klik hier om alle e-learnings in een keer af te nemen.