Webinars palliatieve zorg (Carend) 2 juni / 31 december 2023 Carend staat voor Care at the end of life. Sander de Hosson en Sabine Netters hebben de ambitie om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de palliatieve zorg in Nederland. Dat doen ze door het bijna wekelijks organiseren van diverse webinars over palliatieve zorg.
Landelijke bijeenkomst netwerken 9 februari 2023 Bijeenkomst voor netwerkcoördinatoren en hun bestuurders over de samenwerking met PZNL
Symposium zorgtechnologie 15 maart 2023 Op 15 maart 2023 organiseren de netwerken palliatieve zorg en dementie/geriatrie samen met het ROC en TZA een symposium over zorgtechnologie. We bekijken zorgtechnologie op drie verschillende manieren: 1. Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen en trends? 2. Wat hebben kwetsbare ouderen, mensen met dementie of in de palliatieve fase van een ziekte hieraan? 3. Wat hebben hulpverleners (ook in opleiding) en naasten hieraan?
Café Doodgewoon: Als woorden te kort schieten 28 maart 2023 In de laatste levensfase kan beeldende begeleiding ruimte maken om expressie te geven aan wat betekenisvol is. Bijvoorbeeld een herinneringsgeschenkje maken voor een kind, geliefde, om vorm te geven aan de gevoelens die bij het naderend afscheid opspelen.