Oproep: Doe mee aan de peiling palliatieve zorg onder zorgverleners en professionals werkzaam in het sociaal domein

Nieuws NPZ Noord-Holland Noord – Zaanstreek Waterland 20 maart 2024

Werk je in de zorg van het sociaal domein met mensen in de palliatieve levensfase? Dan hebben we u nodig om mee te doen aan de korte tweejaarlijkse peiling om inzicht te krijgen in uw ervaringen, kennis en betekenisvolle over twee belangrijke thema's binnen de palliatieve zorg: marketing en proactieve zorgplanning. Dit gaat over het herkennen van patiënten in de palliatieve fase en het voeren van gesprekken met patiënten en naast hun waarden, wensen, behoeften en behandelgrenzen.

Het doel van de peiling is om te ontdekken wat u kunt helpen bij marketing en proactieve zorgplanning en wat er beter kan rondom deze thema's.

Het invullen van de vragenlijst duurt 5 tot 10 minuten en is mogelijk tot en met 31 maart 2024. De peiling wordt georganiseerd vanuit het NPPZ II en Stichting PZNL, in samenwerking met IKNL, Amsterdam UMC en Agora.

Alvast bedankt voor uw deelname!

Klik hier om naar de vragenlijst te gaan

 

Meer informatie over de peilingen – die elke twee jaar worden gehouden onder zorgverleners/professionals sociaal domein, patiënten en burgers – staat op Palliaweb: palliaweb.nl/peilingen . Hier kunt u ook de resultaten vinden van de peilingen in 2022.

Nieuwsbrief en contact