Even voorstellen: Yvette Goudsblom is nieuwe netwerkcoördinator Netwerken Palliatieve Zorg

Nieuws NPZ Noord-Holland Noord – Zaanstreek-Waterland 26 mei 2022

Yvette Goudsblom zal Patricia's rol als netwerkcoördinator palliatieve zorg opvolgen in de regio Noord-Holland Noord & Zaanstreek-Waterland. Sinds 2019 is Yvette Goudsblom als adviseur verbonden aan de Netwerken Palliatieve Zorg.

"Doordat ik al een aantal jaar als adviseur bij de Netwerken Palliatieve Zorg betrokken ben, kennen de meeste netwerkleden mij al. Dit maakt het een hele prettige start in mijn rol als netwerkcoördinator. Patricia heeft in de afgelopen 18 jaar, samen met alle netwerkpartners een goed functionerend netwerk neergezet. Netwerkpartners kennen elkaar goed en weten elkaar te vinden.

We staan komende jaren voor een aantal grote uitdagingen met elkaar, zoals de organisatie en de bekostiging van de palliatieve zorg. Hoe hebben we de zorg met elkaar georganiseerd? Sluit dit aan bij de wensen, waarden en behoeften van de burger? Wie is waar verantwoordelijk voor? En hoe zit het met de kosten? Voor de invulling van deze vragenstukken speelt het fundament van het Netwerk een belangrijke rol. Daarom bouw ik graag verder op de reeds bestaande samenwerkingen, verbindingen en het vertrouwen."

In haar rol als netwerkcoördinator werkt Yvette graag gestructureerd, praktisch, efficiënt, effectief en oplossingsgericht. Dankzij haar betrokkenheid in de regio en haar helicopterview is Yvette in staat de behoeftes van de betrokken organisaties binnen de netwerken in Noord-Holland Noord & Zaanstreek-Waterland tijdig te signaleren, in kaart te brengen en verbindingen te leggen daar waar mogelijk. Actuele kennis over ontwikkelingen in de palliatieve zorg, zal zij daar altijd in mee nemen. Van landelijk naar provinciaal tot aan regionaal niveau.

Vanuit haar zorgzame karakter, een goed luisterend oor en een dienstverlenende achtergrond draagt Yvette met veel enthousiasme haar steentje bij aan de beste zorg in de laatste levensfase.

Yvette wordt in haar werkzaamheden ondersteund door Jente Bosma. Lees hier meer over Jente.

 

Nieuwsbrief en contact