Agenda

Online trainingen gesprekstechnieken ACP 6, 13 en 20 februari 2023 VOL 6 februari / 20 februari 2023 In februari is het mogelijk om online trainingen ACP gesprekstechnieken te volgen
Voorstelling De Mantelzorgmonologen 16 februari 2023 In de theatervoorstelling ‘De Mantelzorgmonologen’ maak je op indringende wijze kennis met drie verschillende mantelzorgers: een jonge, een werkende en een oudere mantelzorger. De monologen zijn gebaseerd op werkelijke verhalen van mantelzorgers die zorgen voor een naaste die zich in de laatste levensfase bevindt.
Congres Leven toevoegen aan de dagen door Carend 16 maart 2023 Met dit congres wil Carend een eerste slag slaan in verbetering van kennis en kunde onder zorgverleners: wij hebben een gevarieerd programma samengesteld met gevierde namen uit de palliatieve zorg als Manu Keirse, Teun Toebes, Mustafa Bulut, Menno de Bree, Sabine Netters, Sander de Hosson en Eric Geijteman. In de middag bepaalt elke deelnemer zelf het programma: er zijn workshops over onder andere mantelzorg, zorg in de stervensfase, postmortale zorg, interculturele palliatieve zorg en het staken van medicatie in de stervensfase. Tot 9 januari geldt een vroegboekkorting, daarna krijgen leden van V&VN 10% korting op de normale toegangsprijs.
Online trainingen ACP gesprekstechnieken 20, 27 maart & 3 april 2023 VOL 20 maart / 3 april 2023 Ook in maart/april 2023 kunnen er online trainingen gesprekstechnieken APC worden gevolgd.
Bijeenkomst netwerk Zuidoost: Barsten in het levensverhaal - in iedere cultuur verschillend- 28 maart 2023 Op 28 maart 2023 organiseert het netwerk palliatieve zorg Zuidoost Drenthe samen met netwerk palliatieve zorg Noordmidden een bijeenkomst voor zorgmedewerkers over Barsten in het levensverhaal - in iedere cultuur verschillend- Met workshops, casuïstiek en Theater. (huis)artsen, verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen, verzorgenden, vrijwilligers betrokken bij de palliatieve zorg worden van harte uitgenodigd.
Bijeenkomst netwerk palliatieve zorg Noordmidden Drenthe (Assen) Barsten in het levensverhaal - in iedere cultuur verschillend- 28 maart 2023 Op 28 maart 2023 organiseert het netwerk palliatieve zorg Noordmidden Drenthe samen met netwerk palliatieve zorg Zuidoost Drenthe een bijeenkomst voor zorgmedewerkers over Barsten in het levensverhaal-in iedere cultuur verschillend- Met workshops, casuïstiek en Theater (huis)artsen, verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen, verzorgenden, vrijwilligers betrokken bij de palliatieve zorg worden van harte uitgenodigd
Bijeenkomst lerend netwerk palliatieve zorg in Drenthe & Steenwijkerland 4 april 2023 Op 4 april 2023 organiseert het lerend netwerk van in palliatieve zorg gespecialiseerde zorgverleners een bijeenkomst, ook toegankelijk voor collega's uit de regio: (huis)artsen, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, coördinatoren van de hospices. Vanuit een complexe casus wordt er ingezoomd op de -nieuwe- richtlijn palliatieve sedatie en hoe samenwerken en netwerken gestalte krijgt.
Online trainingen gesprekstechnieken ACP 23, 30 mei en 6 juni 2023 23 mei / 6 juni 2023 Ook in mei / juni is het weer mogelijk om de online trainingen gesprekstechnieken APC te volgen
Contact