Nieuws Consortium Zuidwest-Nederland

Consortium palliatieve zorg ZWN blijf(t) in beweging

Het Netwerk Palliatieve Zorg Dordrecht, Gorinchem & omstreken is aangesloten bij het consortium Zuidwest-Nederland (ZWN). Dit consortium zet zich al jaren in voor de beste palliatieve zorg voor iedereen in de consortium regio.

Het consortium doet een oproep:

"De kracht van het consortium is dat we zorgpraktijk, onderwijs en onderzoek aan elkaar verbinden. Dit doen we o.a. door de lessen van reeds bestaande lerende netwerken breder te delen en door nieuwe verbindingen aan te gaan. Hiervoor hebben we jullie input nodig!"

Oproep: een vraag, plan of idee m.b.t. palliatieve zorg? Zet het in de etalage!

Loop je al tijden met een goed idee rond? Of met een vraag hoe iets nou eigenlijk zit? Vind je dat het nou toch echt tijd wordt dat jullie werkwijze of expertise op een bepaald gebied breder benut wordt? Of ben je geïnteresseerd in hoe 'de buren' een bepaald onderwerp aanpakken? Op dinsdag 31 januari 2023 van 14.30 - 17.00 uur organiseert het consortium ZWN weer een digitale bijeenkomst en krijg je de kans om je vraag, idee, plan in een pitch voor te leggen aan veel anderen uit ons consortium. Dit is jouw kans om medestanders te vinden die samen met jou van gedachten willen wisselen of dit verder willen gaan uitwerken.

We nodigen iedereen die rondloopt met vragen, plannen of ideeën m.b.t. palliatieve zorg uit om deze in de etalage te zetten! Meld je uiterlijk 1 december bij onze netwerkcoördinator Johanna Kleingeld. Neem ook contact op als je nog twijfelt of jouw onderwerp geschikt is, dan bespreken we het samen.


Uitnodiging dinsdag 31 januari: denk mee over goede palliatieve zorg

Heb je zelf geen vraag, plan of idee maar wil je wel graag meedenken over hoe we de palliatieve zorg in de regio Zuidwest-Nederland kunnen verbeteren? Sluit dan aan bij de digitale bijeenkomst op dinsdag 31 januari 2023 van 14.30-17.00 uur. Patiënten, naasten, zorgverleners, bestuurders, docenten, beleidsmedewerkers en onderzoekers; iedereen met een hart voor palliatieve zorg is welkom.

Aanmelden voor de bijeenkomst? Klik hier

Het consortium Zuidwest-Nederland (ZWN) zet zich al jaren in voor de beste palliatieve zorg voor iedereen in onze consortium regio. De kracht van het consortium is dat zorgpraktijk, onderwijs en onderzoek aan elkaar verbinden. Dit gebeurt o.a. door de lessen van reeds bestaande lerende netwerken breder te delen en door nieuwe verbindingen aan te gaan. 

Meer informatie over het consortium? Bekijk de website.

Contact & Nieuwsbrief
Neem contact met ons op of meld je aan voor de nieuwbrief!