ON2

Samenvatting

Vanuit het netwerk palliatieve zorg Amsterdam en Diemen (NPZA) is het OLVG betrokken bij de uitvoering van Oog voor naasten (ON2). Binnen OLVG wordt de implementatie vormgegeven op afdeling geriatrie West met als doel om zorgverleners van de geriatrie afdeling en verpleegkundig consulenten van het team ondersteunende en palliatieve zorg hebben oog voor naasten. Het TOPZ ( Team Ondersteunende en Palliatieve Zorg ) ondersteund hierbij. De bevindingen vanuit ON2 worden waar mogelijk ook binnen het NPZA gedeeld.

Interviews 

Onderzoeker Hinke Hoffstädt (links) vertelt meer over de vernieuwing van de Oog voor Naasten-toolkit, en hoe het project zich meer gaat richten op de hospicezorg en extramurale zorg. Het hospice waar Sacha Lefeber manager is, is 1 van de 24 organisaties die de toolkit gaat uittesten en meehelpen verbeteren.Schermafbeelding-2023-01-11-095348.png

Bekijk ook het NPZA KWARtiertje met Rachelle Tuazon. Rachelle is ambassadeur en betrokken bij het project ‘Oog voor Naasten en Nabestaanden (ON2)’ in OLVG-West. Rachelle zet zich in om de kwaliteit van zorg te verbeteren; niet alleen voor de patiënt maar ook voor de naasten.

 

Producten  

1. Flitstracer
2. Werkwijze telefonisch verpleegkundig nazorggesprek nabestaande
3. Protocol zorg voor naasten
4. Voorbeeld nieuwsbrief voor naasten
5. Rooming in folder

Nieuwsbrieven 

ON2 nieuwsbrief Oog voor Naasten en Nabestaanden december 2021
ON2 nieuwsbrief Oog voor Naasten en Nabestaanden maart 2022
ON2 nieuwsbrief Oog voor Naasten en Nabestaanden juni 2022
ON2 nieuwsbrief Oog voor Naasten en Nabestaanden maart 2023

Contact en nieuwsbrief