Projecten

Wij proberen d.m.v. projecten of verbetertrajecten palliatieve zorg te verbeteren. Wij nemen het initiatief om projecten in de palliatieve zorg op te zetten, uit te voeren en/of te ondersteunen.

Heeft u een vraagstuk over of een initiatief dat past in de palliatieve zorg en wilt u daar aandacht voor? Neem dan vooral contact met ons op. Wij denken graag mee!

UP-gesprekken

​Ouder worden gaat gepaard met afscheid nemen en loslaten op allerlei manieren. Ook, uiteindelijk, van het leven. Dat is een persoonlijk proces, waar we het meer over zouden moeten hebben. Niet achter gesloten deuren maar gewoon met elkaar.De inzet van UP is om met leeftijdsgenoten van gedachten te wisselen. UP gesprekken zijn ontspannende gesprekken over belangrijke thema’s die ertoe doen als je ouder wordt. Vaak zijn het thema’s die niet zo gemakkelijk aan de orde komen.

Voorbeeld: Familie, loslaten, afscheid. Het zijn geen ‘zware’ gesprekken, we hebben het er gewoon eens over.

Het netwerk palliatieve zorg heeft getrainde gespreksleiders. In Diemen en in Amsterdam vinden UP-gesprekken plaats. We werken hierin samen met UP Nederland, de OBA en Welzijn Diemen.

Download hier de flyers voor: en in de agenda

Diemen
Amsterdam

Geïnteresseerd in UP gesprekken. Neem contact met ons op.

Contact en nieuwsbrief