Webinar PaTz en het sociaal domein

Nieuws PaTz 22 augustus 2022

Graag nodigen Stichting PaTz en Agora jou uit voor het gratis webinar:

‘De sociale dimensie van palliatieve zorg: wat jij voor de patiënt en naasten kan betekenen’

Sluit online aan op
Donderdag 6 oktober van 19.30 tot 21.00

 

Gezien het animo en succes van het webinar over de sociale dimensie van palliatieve zorg in het voorjaar wordt dit webinar herhaald. Met elkaar verkennen we hoe we patiënten en naasten beter kunnen ondersteunen op sociaal gebied. En hoe kan samenwerking met professionals uit het sociaal domein hieraan bijdragen?

Aan de hand van een gefilmd portret van Carla (met COPD) gaan we met elkaar in gesprek over welke wensen en behoeften zij, en wellicht haar zoon, heeft op de sociale dimensie van de palliatieve benadering (fysiek, psychisch, sociaal, zingeving).
Want Carla is méér dan een patiënt met COPD. Welke professionals uit de zorg of het sociaal domein zijn betrokken of zouden betrokken kunnen zijn. Waar ligt je eigen focus, wat weet je zelf over het belang van die andere dimensies voor je patiënt /cliënt? Ken je de sociale kaart en weet je met wie je kunt samenwerken of kan doorverwijzen?

Docenten: Sandrina Sangers, beleidsadviseur sociaal domein bij Agora en José Maas, palliatieve zorg verpleegkundige en verpleegkundig adviseur PaTz.

Ben jij PaTz deelnemer, huisarts, wijkverpleegkundige of ben je werkzaam in het sociaal domein en wil je meedoen aan het webinar? Meld je dan aan via deze link.

Deelname is gratis; er is geen accreditatie aangevraagd.

Contact
Neem voor vragen contact met ons op