Wensenboekje

Wat vandaag is, kan morgen anders zijn.

Voor iedereen die wil nadenken over de laatste levensfase is er dit nieuwe boekje vanuit het netwerk palliatieve zorg Utrecht-Zuid. Samen met bijvoorbeeld familie, vrienden, kennissen, artsen en zorgverleners kunnen patiënten de laatste fase van het leven zo aangenaam mogelijk invullen. Omdat er zoveel mensen betrokken zijn rondom een patiënt, is het handig dat een patiënt belangrijke dingen kan op schrijven en delen met alle betrokkenen. 

Dit boekje biedt handvatten, inspiratie voor gesprekken, tips en hopelijk structuur, rust en inzicht. Met ruimte voor mensen om hun eigen wensen op te schrijven. Nu allemaal gebundeld. Het boekje helpt om mensen bewust na te laten denken over hun wensen, behoeften en verlangens. Bovendien biedt het als zorgverlener ruimte om (vroegtijdig) het gesprek hierover aan te gaan.

De digitale versie van het Wensenboekje is voor iedereen gratis beschikbaar en te downloaden: Wensenboekje

Schermafbeelding-2021-08-11-om-13-17-59.png

Heb je interesse om een wensenboekje te bestellen voor iemand in de palliatieve fase? Neem dan contact op met Nienke of Josefien, via: n.goemaat@zorgspectrum.nl of i.vanlaar@zorgspectrum.nl

Vragen of informatie?
Wij zijn goed bereikbaar. Klik op de knop voor onze contactgegevens.