Lotgenoten

Wil je je verhaal kwijt of je ervaringen delen met anderen? Je kunt deelnemen aan verschillende gespreks- en ontmoetingsgroepen.

Viore - Gespreksgroep 'als genezing niet meer mogelijk is'

Viore organiseert gespreksgroepen voor mensen die over de laatste fase van hun leven willen praten. Onder begeleiding worden ervaringen uitgewisseld en specifieke thema’s besproken. Het gaat zowel om verwerking en aanvaarding, maar ook om het zoeken naar een goede kwaliteit van leven binnen de beperkingen.

Viore - Groep voor nabestaanden

Deze groep is bedoeld voor mensen van wie de partner is overleden (niet langer dan ongeveer 3 jaar geleden) en die graag in contact komen met anderen die dit ook hebben meegemaakt.

Viore - Mantelzorger in balans

Kanker heb je niet alleen. De ziekte speelt ook een grote rol in het leven van de mantelzorger, de naaste. In deze groep prateen mantelzorgers over wat hen bezighoudt. Het gaat dan over je eigen leven en de zorgtaken die je op je bordje hebt. 

Voor alle groepen, kijk op Viore, Centrum voor mensen die leven met kanker - Hilversum

Humanitas 't Gooi- Lotgenotengroep rouw

Humanitas organiseert lotgenotengroepen voor mensen in een rouwproces van wie de partner is overleden (langer dan 6 maanden geleden) en hierover met anderen willen praten, ervaringen willen uitwisselen, begrip willen krijgen en herkenning willen vinden. Kijk op Humanitas 't Gooi - Hilversum

Rouwcafé Gooi en Eemland

Humanitas en Versa Welzijn organiseren ieder kwartaal in Eemnes een rouwcafé voor mensen die een verlies hebben meegemaakt. Op zondagmiddag wordt een inleiding gegeven over een aspect van rouw, waarna gelegenheid is om na te praten bij een koffietafel. Lees meer Rouwcafé Gooi en Eemland - Eemnes

Contact en Nieuwsbrief
Neem contact met ons op of meld je aan voor nieuwsbrief