Coördinatie

Elzaline-Schraa.jpg
 

 Elzaline Schraa

Palliatieve zorg vraagt om nauwe samenwerking rondom én met de patiënt. Het gaat om zorg die niet door één organisatie of zorgverlener kan worden aangeboden en georganiseerd. Als netwerkcoördinator van de vijf netwerken palliatieve zorg in Friesland zet ik mij graag in om de processen van netwerkontwikkeling en van zorgverbetering in de palliatieve fase te ondersteunen.

Dat doe ik met aandacht en met oog voor de behoefte van zorgprofessionals. Kijk voor meer informatie over mij gerust op mijn LinkedIn-profiel.


Lianne-van-Mourik.jpg

 

 

 


Lianne van Mourik

Als ondersteuner van de netwerkcoördinator van de vijf netwerken palliatieve zorg in Friesland zet ik mij graag in voor het organiseren van scholing (live of digitaal) en andere bijeenkomsten/evenementen. Op deze manier draag ik achter de schermen bij aan de verbetering van palliatieve zorg.

Dat doe ik servicegericht met 'oog voor detail' voor alle betrokken partijen. Kijk voor meer informatie over mij gerust op mijn LinkedIn-profiel.De Netwerken Palliatieve Zorg Fryslân volg je ook op LinkedIn en Facebook.

Contact