Blog #4 Johanna Fietst door het Netwerk

Johanna Kleingeld is als 'netwerkcoördinator' het aanspreekpunt voor het netwerk. Zij bezoekt daarbij ook regelmatig de lidorganisaties. In haar blog vertelt ze over haar werk. 

juli 2023

Zomerperiode

Juni en ook juli zijn drukke maanden. Er moeten nog veel dingen worden afgerond en de voorbereiding voor het najaar komt er ook nog bij. Want als alle vakanties ten einde zijn is het zo maar september… herkenbaar? En ook elke keer komt de gedachte bij mij op dat ik in de zomer nu eens toe kom aan al die dingen die zijn blijven liggen. Daar heb ik nu ook weer een lijstje voor gemaakt. Of dat lijstje af komt weet ik niet.

Neem nu de maand juni. We moesten verhuizen naar een nieuwe werkplek. Dus nee, ik zit niet meer achter het station. Hospice de Patio en ons kantoor zijn verhuisd naar de nieuwbouwlocatie van het hospice, die kun je vinden naast (of eigenlijk vast) aan verpleeghuis Vreedonk. Als je weleens een verhuizing hebt meegemaakt dan weet je wat erbij komt kijken. Dozen, dozen en nog eens dozen. Nu zitten we dus in een gloednieuw (flex)kantoor en zijn druk bezig om alles gezellig in te richten. Wel weer even wennen natuurlijk. Tussen alle verhuisperikelen door zijn we met de projectgroep “Palliatieve kit” aan de afronding van het project bezig. Ik voel mij trots dat nu ook de kit in de regio Drechtsteden kan worden ingezet. Met veel plezier hebben we als apothekers, palliatieve zorg verpleegkundigen en huisarts samengewerkt om zo afspraken te maken die vast gelegd zijn in het protocol “palliatieve kit”. Geloof mij, het is echt leuk als je op zo’n manier met elkaar aan de slag bent.

Daarnaast gaat er ook veel aandacht in deze tijd naar de voorbereiding van de “dag van de palliatieve zorg” die 14 oktober plaatsvindt. Anine, onze communicatiemedewerker gaat dit jaar hiermee aan de slag. Dus mocht je nog leuke ideeën hebben, dan weet je haar te vinden. Ook Janny was weer volop bezig met de voorbereidingen van de scholingen in het najaar. (oké, ze was ondertussen ook nog even twee weekjes op vakantie J). Maar we kunnen de zomer in. Want lopende zaken lopen nog wel even verder. Zelf ben ik in augustus even niet in beeld en geniet ik van een (welverdiende) vakantie. Maken jullie er ook een goede zomer van?   

 

Contact & Nieuwsbrief
Neem contact met ons op of meld je aan voor de nieuwbrief!