Blog #3 Johanna Fietst door het Netwerk

Johanna Kleingeld is als 'netwerkcoördinator' het aanspreekpunt voor het netwerk. Zij bezoekt daarbij ook regelmatig de lidorganisaties. In haar blog vertelt ze over haar werk. 

maart 2023

De tijd vliegt….

We zijn als netwerk nu bijna een jaar zelfstandig. Nog drie weekjes te gaan, dan is het weer zover en houden we onze jaarbijeenkomst! Vorig jaar kreeg ik vele positieve reacties van de netwerkenleden die aanwezig waren. Met daarbij eigenlijk de opdracht J volgend jaar weer! Daar hoef je mij niet tot over te halen, want samenkomen als netwerk en elkaar leren kennen is één van de doelen van onze netwerkactiviteiten.

En trouwens, samen terugkijken en stil staan bij wat komt is altijd goed. Dit jaar heb ik versterking bij de voorbereiding. Anine Wink en Janny Sonneveld brainstormen mee om een leuke, maar ook leerzame bijeenkomst neer te zetten. Ja, zo’n jaarlijks evenement neemt (naast onze andere activiteiten) veel tijd aan voorbereiding. Maar de voorpret is ook heel leuk, we hebben heel wat afgelachen (ook dat..) en mogelijkheden doorgenomen.

Zo’n voorbereidingsperiode geeft ook binnen ons kleine team verbondenheid. Want geloof me, die onderlinge uitwisseling werkte echt heel goed. Maar de jaarbijeenkomst is niet het enige wat onze zelfstandigheid heeft voortgebracht. In de afgelopen weken is de beleidsgroep voor het eerst bij elkaar geweest. Voor sommigen misschien nog onbekend, maar zij gaan ons in de komende tijd helpen om het beleid (dat wat we willen gaan doen en bereiken) neer te zetten. In deze groep zitten alle portefeuille houders van uit de lidorganisaties.

Het was even wennen en we zijn aan het kijken hoe we het met zijn allen gaan doen, maar de kop is er af! Voordeel is dat nu iedereen inspraak heeft in wat we gaan doen, elke organisatie kan zijn inbreng hebben. Terugkijkend ben ik wel tevreden over het afgelopen jaar. Er hebben mooie veranderingen plaatsgevonden. Zoals de jaarbijeenkomst op 17 april, kom jij ook?  

(aanmelden voor de Jaarbijeenkomst kan op deze pagina: klik hier)

Contact & Nieuwsbrief
Neem contact met ons op of meld je aan voor de nieuwbrief!