Blog #1 Johanna Fietst door het Netwerk

Johanna Kleingeld is als 'netwerkcoördinator' het aanspreekpunt voor het netwerk. Zij bezoekt daarbij ook regelmatig de lidorganisaties. In haar blog vertelt ze over haar werk. 

oktober 2022

Tja, daar is tie dan, een blog van de coördinator. Twee collega’s hadden bedacht dat dat erg leuk zou zijn. Bij mij moest het even bezinken. Een blog…. Ik? Gaandeweg begon het te kriebelen. Want, zo dacht ik, het zou leuk zijn als jullie gaandeweg met mij mee zouden kunnen “fietsen”. Vandaag het eerste blog dus, Johanna fietst door Netwerk. Leuke titel hè.

Ze vragen mij regelmatig wat voor een werk ik doe, ken je dat? In de regel begin ik dan te vertellen, dat ik als coördinator voor het netwerk palliatieve zorg werk. Dat er 28 organisaties samen werken om met elkaar goede palliatieve zorg te leveren. Ziekenhuizen, verpleeghuizen, thuiszorg en niet te vergeten de hospices. Dan zie ik ze denken en ja hoor ze willen dan toch nog wel weten wat ik dan precies doe. Dan zeg ik altijd “heb je even?”. Nee, dat is niet zomaar gezegd. Maar ik verzeker hen er altijd van dat ze niet de enige zijn die zich er niets bij voor kunnen stellen.

En laat dan deze blog een mooie gelegenheid zijn om daar over te vertellen. Zo raken jullie op de hoogte wat ik (en mijn collega’s natuurlijk) zoal doen in de uren dat we voor “het netwerk” aan het werk zijn. Vandaag zitten we (super) hard te werken aan de nieuwsbrief. De bedoeling is, dat deze zes keer per jaar uit komt. Boordevol informatie voor en door jullie natuurlijk. En met onze nieuwe medewerker communicatie, Anine Wink, gaat dat vast wel goed komen. Ik wens jullie heel veel leesplezier. 

Johanna Kleingeld

Contact & Nieuwsbrief
Neem contact met ons op of meld je aan voor de nieuwbrief!