Wat vandaag is, kan morgen anders zijn 

Hoe bereid ik me voor? Voor iedereen die wil nadenken over de laatste levensfase is er dit boekje. Een ongeneeslijke en/of chronische ziekte die achteruitgaat. Ervaringen uit je omgeving. Redenen om dit boekje voor jezelf te gaan gebruiken. Als inspiratie, praatstof en/of houvast.  

Wat biedt dit boekje?

Handvatten, inspiratie voor gesprekken, tips en hopelijk structuur, rust en inzicht. Met ruimte om je eigen wensen op te schrijven. 

Meer mogelijk

Als jouw wensen bekend zijn, is er misschien meer mogelijk dan verwacht.

Digitale versie downloaden

De digitale versie van het wensenboekje is (gratis) te downloaden via onderstaande knop. Deze interactieve Pdf kun je bewerken door op de lijntjes te klikken, tekst te vullen en vervolgens op te slaan.

Downloaden

Gedrukte versie aanvragen

U kunt kosteloos één of twee Wensenboekjes bij ons aanvragen. Voor inwoners van Regio Arnhem en de Liemers is verzending gratis. Indien u buiten deze regio woont, betaalt u slechts de verzendkosten. U kunt een bestelling plaatsen door een mail te sturen naar npzra@onzehuisartsen.nl onder vermelding van Wensenboekje en uw naam en adres. De digitale versie blijft voor iedereen gratis beschikbaar.

Contact en aanmelden nieuwsbrief