13 juni: werkconferentie Van verkennen naar verbeteren

  • Datum 13-06-2023
  • Tijd 18:00 - 20:30 uur (inloop v.a. 17:30 uur met een broodje)
  • Locatie Woonzorgcentrum Rosendael (rode zaal), Indusdreef 5 Utrecht
  • Doelgroep Leden van het netwerk en andere geinteresseerden
  • Uiterste inschrijfdatum 08-06-2023

Van januari t/m mei 2023 zijn er twee verkenningen gedaan in de netwerken palliatieve zorg Utrecht stad en Zuidoost-Utrecht om een beeld te krijgen van de samenwerking tussen verschillende organisaties en disciplines in de regio op het gebied van palliatieve zorg: één onder zorgaanbieders en één onder patienten en naasten. Op 13 juni bespreken we in een werkconferentie de uitkomsten en kiezen we waar we aan willen werken in de komende tijd. 

BEN JE HIER ALS PATIENT, NAASTE, ZORGVERLENER, MANAGER OF BESTUURDER IN GEINTERESSEERD?
 
DAN NODIGEN WE JE VAN HARTE UIT OM ERBIJ TE ZIJN!
samenwerking-transmuraal.jpgWat gebeurt er op het gebied van transmurale palliatieve zorg, oftewel de samenwerking tussen zorgverleners? Wat voor afspraken en activiteiten zijn er al? Welke wensen leven er nog? Waarin kan en wil men investeren?
 
Hoe zijn de ervaringen van mensen die ziek zijn op hun route door de palliatieve zorg? En van hun naasten? Vinden zij gemakkelijk hun weg in de zorg? Hoe verloopt de overgang naar een nieuwe zorglocatie? Waren de zorgmedewerkers op de hoogte van de situatie? Wordt tijdig naar andere disciplines en organisaties verwezen als dat nodig is?
 
Deze en andere vragen hebben we gesteld aan degenen die palliatieve zorg bieden en degenen die palliatieve zorg ontvangen in onze regio. Zo kunnen we een breed beeld schetsen van de situatie op dit moment en hebben we aanbevelingen voor verbetering geformuleerd.

Werk je in de palliatieve zorg en/of gaat samenhangende palliatieve zorg je aan het hart? Meld je dan aan voor de conferentie!

Inschrijving gesloten.
INTERESSANT