Beste wensen voor 2024

Nieuws NPZ Salland 19 december 2023

Zonder de inzet van onze netwerkleden en samenwerkingspartners had dit jaar niet zo'n groot succes kunnen zijn. Daarom bedanken wij iedereen voor zijn waardevolle bijdrage. Samen maken wij het verschil! 

Ook in 2024 zet het Netwerk Palliatieve Zorg (NPZ) Salland zich weer in voor patiënten en hun naasten. Dat betekent toegang tot de juiste zorg, op de juiste plaats, op het juiste moment, door de juiste zorgverleners en met de juist financiering!

Plannen 2024
Het NPZ Salland zal in 2024 een belangrijke bijdrage leveren aan het regionale (implementatie)project 'proactieve zorg planning'. We gaan aan de slag met het regionaal borgen en concentreren van alle palliatieve kennis en kunde om deze binnen de regio effectief te kunnen verspreiden en met elkaar te delen.

Er wordt in samenwerking met het Saxion een nieuwe scholing voor aandachtsvelders gelanceerd en met Carend een nieuwe workshop voor verzorgenden en verpleegkundigen ontwikkeld.

Ook gaan we aan de slag om meer maatschappelijke bewustwording te creëren rondom kwaliteit van leven en sterven. Dit doen we samen met onze regionale samenwerkingspartner Salland United.

Kortom; we gaan er weer een mooi jaar van maken!

 


 

Contact