Vacature administratief talent

Nieuws NPZ Gooi en Vechtstreek 02 juni 2023

Voor het Netwerk Palliatieve Zorg Gooi- en Vechtstreek (NPZGV) zijn wij op korte termijn op zoek naar een administratief talent die het netwerk en de netwerk coördinator op vrijwillige basis wil ondersteunen. 

Over ons

Het Netwerk Palliatieve Zorg Gooi- en Vechtstreek (NPZGV) bestaat uit veel verschillende organisaties die zich inzetten voor kwalitatief goede palliatieve zorg aan inwoners in de regio. Onze maatschappelijke opgave luidt: mensen in de palliatieve fase in de regio Gooi- en Vechtstreek mogen rekenen op optimale palliatieve zorg. Daarbij kan hij/zij zelf invloed uitoefenen op het eigen proces en op verzoek hierin ondersteund worden. De palliatieve ondersteuning en zorg is afgestemd op de individuele waarden en behoeften, op de plek van voorkeur.

De komende jaren willen we de netwerkzorg in de regio versterken om beter toegerust te zijn op de verwachte ontwikkelingen in de komende jaren. Voor meer informatie over het netwerk, zie website https://palliaweb.nl/netwerk-gooienvechtstreek.

Wat ga je doen?

Je ondersteunt de netwerk coördinator bij het beantwoorden van vragen van mensen in de palliatieve fase en hun naasten. Je verstrekt informatie wanneer dit nodig is en zorgt dat mensen bij de juiste kanalen terecht komen. Je ondersteunt bij activiteiten op het gebied van deskundigheidsbevordering van professionals in de regio door het versturen van uitnodigingen, regelen van ruimte en het bijhouden van de inschrijvingen.

Je ondersteunt bij de administratieve afhandeling van inschrijving nieuwe leden en verzorgt het versturen van de nieuwsbrief aan de leden.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende en leerzame vrijwilligersfunctie met veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling;
  • De mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te leren en bestaande vaardigheden verder te ontwikkelen;
  • De kans om een verschil te maken in het leven van mensen die onze hulp hard nodig hebben;

Wat vragen wij?

  • Beschikbaarheid van gemiddeld 4 uur per week;
  • Affiniteit met palliatieve zorg;
  • Enthousiasme.

Reageren

Graag zien wij je reactie tegemoet vóór 14 juni 2023 via info@palliatievezorggooi.nl. Geïnteresseerden kunnen informatie opvragen bij Cindy Fokker, lid bestuur, c.fokker@hospicekajan.nl. De gesprekken vinden plaats op 22 juni 2023.

 

Contact en Nieuwsbrief
Neem contact met ons op of meld je aan voor nieuwsbrief