LinkedIn pagina en nieuwe website

Nieuws NPZ Twente 25 juli 2022

Sinds afgelopen vrijdag hebben wij een LinkedIn pagina. Hierop zullen wij nieuws items en onze nieuwsbrieven plaatsen of berichten van andere netwerken. 

Niet alleen hebben wij een LinkedIn pagina, maar is vandaag ook de website 'Levenspad' live gegaan. Hier hebben een groot aantal mensen met zorg aan gewerkt. Een website voor patiĆ«nten, mantelzorger en naaste en zorgprofessional en vrijwilliger wanneer je de laatste fase ingaat van palliatieve zorg. Informatie over die laatste fase, de nazorg en rouw. Maar ook wanneer begin je met praten over die laatste levensfase. Doe je dat als je nog gezond bent en er niks aan de hand is? Of doe je dat al wanneer je ziek bent of je te horen hebt gekregen dat je ongeneeselijk ziek bent? Want wat vindt jij belangrijk voor jezelf. Allemaal vragen waar we hopelijk een antwoord op kunnen geven met deze nieuwe website. Of in elk geval een stukje begleiding kunnen bieden voor het beantwoorden van de vragen. 

Het Levenspad is beschikbaar als webapplicatie. Hier zijn we super blij mee, omdat we hiermee nog beter onze scholing Levenspad kunnen ondersteunen. Deze digitale versie is schaalbaar op alle devices, waarmee de professionals in het werkveld er nog beter gebruik van kunnen maken tijdens hun werkzaamheden.

Neem gauw een kijkje op het Levenspad en laat ons weten wat je ervan vind! 

Contact