Scholingen - geef je mening!

Nieuws NPZ Rivierengebied 21 juli 2021

De werkgroep deskundigheidsbevordering is plannen aan het maken voor het najaar. Het scholingsaanbod zal wel anders zijn dan voorgaande jaren, maar we gaan zeker mogelijkheden voor de regio realiseren! In september zullen we bepalen of we weer live kunnen gaan. 

Graag willen we jullie input voor onze plannen nu alles anders lijkt. We nodigen je dan ook van harte uit om deze enquête van een paar minuutjes in te vullen.

Omdat de normale scholingen die iedereen gewend is van het netwerk op dit moment nog niet door kunnen gaan vind je hieronder al wel vast een paar mooie tips!

Palliaweb

Het verlenen van palliatieve zorg aan patiënten met het coronavirus kan om nieuwe kennis en vaardigheden vragen. Diverse instanties bieden scholingen, webinars en onderwijsmateriaal aan. Kijk hier voor meer informatie.

Zorg voor beter

Overzicht van e-learnings over corona en de aanpak van corona in verpleeghuizen en thuiszorg. Ook een bijscholingspakket voor zorgmedewerkers die willen bijspringen. Lees hier verder.

VGZ sector

De dagindeling verandert en een gepaste afstand is nodig bij sociaal contact. Allemaal maatregelen vanwege het coronavirus die voor de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking een grote impact hebben. Wat helpt jou als begeleider om overeind te blijven en cliënten zo goed mogelijk te beschermen? Lees hier verder.

Gratis van Noordhoff

De coronacrisis vraagt het uiterste van zorgpersoneel. Fysiek, emotioneel maar ook qua kennis. Noordhoff Professional en Profportaal Zorg ondersteunen zorgorganisaties tijdens de crisis met een rijk gevulde leeromgeving in LearnLinq en directe toegang tot verschillende bronnen. Voor het opfrissen van kennis en snel extra handen aan het bed. Lees hier verder.

Contact en nieuwsbrief