Nieuws NPZ Noordwest Veluwe 03 oktober 2023

ERMELO - Palliatieve zorg is zorg die verlichting geeft wanneer genezing niet meer mogelijk is. In het Netwerk Palliatieve Zorg Noordwest Veluwe (NPZ Noordwest Veluwe) werken organisaties samen om deze zorg zo goed mogelijk te kunnen geven aan patiënten en hun naasten. In de Week van de Palliatieve Zorg van 9 tot 14 oktober 2023 organiseert het netwerk verschillende activiteiten en bijeenkomsten in de regio om een indruk te geven van wat er mogelijk is.

Voor wie ongeneeslijk ziek is, is er palliatieve zorg. Ongeneeslijk betekent niet ‘uitbehandeld’, want iemand is nooit uitbehandeld. Ook in deze laatste fase van het leven is passende zorg, hulp en begeleiding mogelijk én heel belangrijk zodat de zieke en naasten deze periode zo goed mogelijk kunnen (be)leven. 

Samen beter
In Nijkerk, Putten, Ermelo, Harderwijk, Zeewolde, Nunspeet, Elburg en Oldebroek wordt nauw met elkaar samengewerkt om de palliatieve zorg zo goed mogelijk te organiseren. Het netwerk bundelt de krachten om samen tot een goed en compleet zorgaanbod te komen. 

Meer informatie over het netwerk en de activiteiten in de Week van de Palliatieve Zorg vindt u via levenspad.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Klik op de knop hieronder om je aan te melden voor onze nieuwsbrief