Even voorstellen: Hilga Nagelhout

Nieuws NPZ Noordwest Veluwe 29 mei 2024

Kun je jezelf voorstellen?
Mij is gevraagd om in deze nieuwsbrief iets over mezelf te vertellen... Ik ben Hilga Nagelhout, wonend in het (mooie) Elburg en inmiddels zo'n 15 jaar werkzaam bij Icare. 

Welke functie heb je?
Ooit ben ik begonnen als oproepkracht, daarna wijkverpleegkundige en nu sinds 1,5 jaar als palliatieve zorg verpleegkundige. Waar ik eerst alleen binnen (gemeente) Elburg mijn werk mocht uitvoeren, doe ik dit nu óók binnen de gemeentes Harderwijk en Nunspeet. Om na 13 jaar de schoolbanken weer in te duiken, viel niet mee... Als palliatieve zorg verpleegkundig heb ik de post - HBO in Utrecht gevolgd; heel veel verslagen moeten maken, maar uiteindelijk ook heel veel geleerd. In mijn werk ben ik vooral bezig met begeleidingsgesprekken, maar geef ik ook nog zorg aan bed. Daarnaast kan ik worden gevraagd door wijkteams om presentaties te geven over een bepaald onderwerp, binnen de palliatieve zorg. 

Wat doe je voor het netwerk palliatieve zorg NW Veluwe en wat is je motivatie?
Voor het palliatieve netwerk sloot ik af en toe al aan voor 'kleine' vraagstukken of om mee te denken. Nu mijn collega Els Schimmel met pensioen gaat, heeft zij het stokje van de werkgroep "deskundigheidsbevordering' aan mij overgedragen. Hoe mooi is het om samen steeds deskundiger te worden!! Ik hoop jullie allen vaak te mogen zien bij de scholingsavonden.

hilda-(1).jpg

Aanmelden nieuwsbrief
Klik op de knop hieronder om je aan te melden voor onze nieuwsbrief