Documentaire RTV de Ronde Venen: Regie in de laatste levensfase

RTV Ronde Venen heeft een indrukwekkende documentaire over de laatste levensfase gemaakt. De laatste levensfase, daar willen de meeste mensen misschien nog niet aan denken. In de documentaire 'Regie over de laatste levensfase' kunt u zien waarom het wellicht toch verstandig is om dit wel op tijd te doen. U kunt dan zelf keuzes maken op het moment dat u dat zelf nog kunt.

Deze documentaire geeft u inzicht in de mogelijkheden en zet u aan het denken. Hoe houdt u  de regie? Hierbij is veel hulp beschikbaar. Praktische hulp, maar ook geestelijke ondersteuning. Om de hulpverleners heen staat een schil van deskundigen die meedenken en hen weer ondersteunen. Zij helpen om de zorg zo in te richten dat in acute situaties de juiste beslissingen worden genomen. Absoluut de moeite waard om deze documentaire te bekijken.

De documentaire bestaat uit 2 afleveringen. Hieronder kunt u de eerste aflevering terug kijken. 

Aflevering 2: is te zien op RTV Ronde Venen op vrijdag 17 december om 19 uur ; herhaling op zondag 19 december om 13 uur.  Het kanaal van RTV Ronde Venen vindt u bij Ziggo: kanaal 36 (Abcoude en Baambrugge) en kanaal 41 (andere kernen) bij KPN en overige providers: kanaal 1368.  Hierna zullen wij deze aflevering met toestemming van RTV de Ronde Venen,  ook op deze website plaatsen.

 

Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van het nieuws uit de regio? Meld je dan aan.