Nieuwe ontwikkelingen bij PalliArts

Nieuws Netwerk PZ regio Gelderse Vallei 29 augustus 2024

De vernieuwde versie van de PalliArts app is gelanceerd, in de vorm van een webapp compleet met een frisse uitstraling en tal van verbeteringen. Deze update markeert een belangrijke mijlpaal, waar we trots op mogen zijn!

Een opvallende toevoeging is de terugkeer van de 'Bedden vrij' module, waardoor het vinden van beschikbare hospicebedden weer makkelijker wordt. Bovendien worden de richtlijnen uitgebreid dankzij een koppeling met Pallialine. Ook wordt het mogelijk om informatie via een nieuwe PalliArts-website te raadplegen www.palliarts.nl. Hierdoor hebben gebruikers meer flexibiliteit in het verkrijgen van de benodigde informatie.

iphone-6-5inch-home-(1).png

PalliArts is een initiatief van het NPZ Zuidoost-Brabant om landelijke en regionale informatie voor de palliatieve zorg te koppelen en beter bereikbaar te maken voor zorgverleners. De app is samen met IKNL en VGZ ontwikkeld en groeide in enkele jaren uit tot een landelijk succes. Mede dankzij de inzet van IKNL en Stichting PZNL is de app doorontwikkeld en aangepast aan de wensen van ons en de gebruikers. Vanuit het Netwerk PZGV is de Netwerkcoördinator betrokken geweest bij deze update en zij droeg in de Klankbordgroep bij aan het bereikbaar houden van landelijke en regionale informatie voor de palliatieve zorg.

Contact