Lancering website samenwerkingsverband Oncologisch (Na)Zorg Centrum Gelderse Vallei

Nieuws Netwerk PZ regio Gelderse Vallei 14 april 2022

“Mijn droom was ooit om samen te gaan werken met kwalitatief goede samenwerkingspartners voor de oncologische (na)zorg”.
Aan het woord is Natascha Plate, fysiotherapeut in Veenendaal, via de R.O.F. aangesloten bij het Netwerk PZGV.

“De samenwerking verloopt heel goed, en we weten elkaar perfect te vinden indien nodig. Ook steeds meer cliĆ«nten die klaar zijn in het ziekenhuis weten ons te vinden op het gebied van oncologie. Men denkt vaak dat je klaar bent indien je traject in het ziekenhuis is afgelopen of je alleen maar nog maar hoeft te komen voor periodieke controle.
Echter, dan begint het eigenlijk pas! Je krijgt van mensen vaak de reactie dat je er alweer beter uitziet terwijl dat meestal totaal niet strookt met hoe je je voelt. Vermoeidheid, fysieke beperkingen zijn maar een paar factoren waar de meeste (ex)kankercliĆ«nten mee geconfronteerd worden. Ons doel als Oncologisch (Na)Zorg Centrum Gelderse Vallei is om mensen meer regie te geven over hun eigen proces en ze te informeren naar wat er allemaal mogelijk is qua begeleiding en nazorg. Zodat je zelf een keuze kan maken die bij jou past!”

Nieuwsgierig geworden naar de website en onze samenwerkingspartners? Neem dan snel een kijkje
op onze website!

Contact