Kennismaken nieuwe Netwerkcoördinator Netwerk PZGV

Nieuws Netwerk PZ regio Gelderse Vallei 22 juni 2023

Sinds 1 mei 2023 mag ik mij parttime Netwerkcoördinator Palliatieve Zorg noemen, als nieuwe collega van Anja Oostveen. Graag stel ik me hierbij even aan jullie voor.

Ik ben 36 jaar oud en woon in Wageningen. Hier heb ik Internationale Ontwikkelingsstudies gestudeerd, met een focus op netwerkcoördinatie. Hoewel dit vooral netwerken in ontwikkelingslanden waren is de kennis op ieder netwerk toe te passen, en kan ik dit goed kwijt in mijn nieuwe functie.

Naast mijn functie als Netwerkcoördinator ben ik nog parttime vrijwilligerscoördinator bij een andere werkgever. Daarmee heb ik een speciale interesse ontwikkeld voor de mogelijkheden die vrijwilligers kunnen bieden als ondersteuning in de zorg.

Ik heb dus geen achtergrond in de zorg, maar heb vorig jaar als patiënt meegemaakt hoe waardevol en nuttig een samenwerkend netwerk in deze sector is. Ik zie het dan ook als een mooie uitdaging om alle specialistische informatie en kennis te vertalen naar patiënt en naaste.

Hopelijk hebben jullie zo een beetje een beeld bij me. Nadere kennismaking volgt vast snel en uiteraard ben ik voor vragen altijd bereikbaar.

Marloes Hofstede
Netwerkcoördinator Palliatieve Zorg regio Gelderse Vallei
Tel: 06 51832899 (bereikbaar op maandag en donderdag)

Email: marloes.hofstede@icare.nl

Stationsweg 114 6711 PZ  Ede

Contact