In gesprek met elkaar; proactieve zorgplanning

Nieuws Netwerk PZ regio Gelderse Vallei 02 april 2024

"Het is goed om soms even stil te staan bij de eindigheid van het leven. Want als er verwacht of onverwacht keuzes gemaakt moeten worden, is het fijn als uw zorgverlener(s) weten wat u wilt en waar uw (behandel)wensen en grenzen liggen".

Zaterdag 23 maart stonden Emmy Maats, Dave Tjan en Anja Oostveen op de seniorenbeurs in Bennekom. Vanuit het ketenbrede project proactieve zorgplanning in de regio Gelderse Vallei gingen we met de aanwezigen in gesprek. 

En het was druk bij onze tafel!

 

Aandacht voor dit thema leverde mooie, persoonlijke gesprekken op. Er werden hele concrete vragen gesteld naast de ervaringen die met ons gedeeld werden. Het informatiemateriaal werd bekeken of meegenomen voor eigen gebruik of het voor uitdelen aan een ander die men in gedachten had. We reikten het wensenboekje in grote aantallen uit. Om persoonlijk te kunnen noteren hoe de gedachten over de passende toekomstige zorg en aandacht eruit zien.

Wilt u het boekje inzien of zelf bestellen voor uzelf of uw naasten? Stuur dan een mail aan het Netwerk Palliatieve Zorg regio Gelderse Vallei en vermeld daarin uw naam en het postadres waarop u bereikbaar bent.

 

Contact