Terugblik Week van de Palliatieve Zorg

Nieuws NPZ Eemland 11 december 2023

De Week van de Palliatieve Zorg 2023 bracht een overvloed aan inzichten, inspiratie en gemeenschapszin. Gedurende deze week kwamen zorgprofessionals, patiënten, families en belanghebbenden samen om de palliatieve zorg te verkennen, te bespreken en te vieren. De bijeenkomsten waren niet alleen leerzaam, maar ook ontroerend, waarbij de nadruk lag op het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen in de laatste fase van hun leven.

Tijdens de verschillende evenementen werden belangrijke onderwerpen behandeld, variërend van het verbeteren van de communicatie met patiënten en hun families tot het bevorderen van meer holistische benaderingen in de palliatieve zorg.

Wat werd er zoal georganiseerd? 

  • 13 okt Weet u wat u wilt? in Hart van Vathorst, georganiseerd door Robin Zuidam 
  • Zowel het hospice De Luwte in Soest als hospice Dôme in Amersfoort hielden weer een open dagen. Er was een geweldige opkomst en de bezoekers waren zonder uitzondering vol lof.
  • Kaartspel kiezen of delen. Klik hier voor meer informatie

Wil je meedenken?

We zijn op zoek naar jouw bruisende ideeën en energie om van de Week van de Palliatieve Zorg 2024 een onvergetelijk evenement te maken! Heb je suggesties voor boeiende activiteiten, inspirerende sprekers of vernieuwende initiatieven die de palliatieve zorggemeenschap kunnen versterken? Wij horen graag jouw inbreng! Klik hier om contact met ons op te nemen.

Contact en nieuwsbrief