Informatiemiddag 'Weet u wat u wilt?' 22 sept in Hoogland

Nieuws NPZ Eemland 16 augustus 2022

Voor patienten uitgenodigd door huisartsenpraktijk Berkenlaan in Hoogland.

Dat we op een gegeven moment overlijden is onvermijdelijk. Op sommige dingen, zoals de zorg in de laatste levensfase, kan men wél invloed hebben door er tijdig over na te denken en te praten. Hierover nadenken en praten met mensen in uw omgeving is belangrijk. Met uw naasten en uw huisarts. Om goed in gesprek te kunnen gaan, heeft u goede informatie nodig. Bij deze informatiebijeenkomst krijgt u die.

De presentatie van deze middag is in handen van huisarts Sandra van Loon en Robin Zuidam (voorzitter stichting Het Bezinningshuis) in samenwerking met het Netwerk Palliatieve Zorg Eemland  Naast genoemde personen zijn er afgevaardigden aanwezig van diverse organisaties die iets kunnen betekenen voor mensen in de palliatieve fase en hun naasten zoals In de Buurt 033, Beweging 3.0, Buurtzorg, Proxima, Hospice Dôme, Centrum voor Levensvragen, Humanitas, Onco Lokaal, Meijerink uitvaartzorg en anderen.

Heeft u vragen? dan kunt u rechtstreeks telefonisch contact opnemen met Robin Zuidam via 085-0043088

Wanneer u wel geïnteresseerd bent, maar niet wilt deelnemen kunt u via deze website meer informatie vinden: https://www.weetuwatuwilt.nl/

Contact en nieuwsbrief