NVVE herstart in Amersfoort gratis Informatiepunt over het levenseinde

Nieuws NPZ Eemland 03 februari 2022

De Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde (NVVE) maakt vanaf 2 maart 2022 iedere eerste woensdag van de maand een herstart met een Informatiepunt in de hal van Het Eemhuis in Amersfoort. Iedereen uit Amersfoort en omgeving kan daar bij NVVE-vrijwilliger Gon Veltkamp praten over alles wat met keuzes rondom het zelfgekozen levenseinde te maken heeft. Dit gebeurt in samenwerking met het Netwerk Palliatieve Zorg Eemland.

Mensen hebben vaak wel wensen en idee├źn over hun levenseinde, maar weten niet goed wat de (on)mogelijkheden zijn en wat er geregeld moet worden. Waarom is een wilsverklaring belangrijk? Hoe zit het met euthanasie bij dementie? Wat is een behandelverbod? Met deze en andere vragen kan iedereen bij Gon Veltkamp, vrijwilliger bij de NVVE, aankloppen.

Het Informatiepunt werkt samen met het Netwerk Palliatieve Zorg Eemland en bevindt zich in de hal van het Eemhuis aan het Eemplein 71-77 te Amersfoort. Gon Veltkamp is er elke eerste woensdag van de maand van 14.00-15.00 uur. Een afspraak of vooraf aanmelden is niet nodig. We vragen u wel om u aan de RIVM-voorschriften te houden.

Contact en nieuwsbrief