Spot de abri

Ongeneeslijk. Niet uitbehandeld. En win een boek van Sander de Hosson

Van 14 tot en met 21 maart zijn abri’s van Amsterdam en Diemen gevuld met ‘Ongeneeslijk. Niet uitbehandeld’. Spot een abri en maak kans op het nieuwste boek van Sander de Hosson- ‘leven toevoegen aan dagen’.

PZNL.pngOngeneeslijk. Niet uitbehandeld.
We weten dat het begrip uitbehandeld de deuren sluit voor palliatieve ondersteuning, behandeling en zorg. De poster wil laten zien dat palliatieve zorg draait om het leven. Dat er mogelijkheden zijn, ook al ben je ongeneeslijk ziek, om zo  lang mogelijk te blijven doen wat bij je past en wat je belangrijk vindt. Wat dat is, is voor ieder mens verschillend. We noemen dit kwaliteit van leven.

De zes uitingen van de campagne

Winnen
Het Netwerk Palliatieve Zorg Amsterdam | Diemen geeft 10 exemplaren weg van het nieuwste boek van Sander de Hosson ‘Leven toevoegen aan dagen’. Een boek met aansprekende en ontroerende verhalen van mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Longarts Sander de Hosson vertelt openhartig over slecht nieuws krijgen, de betekenis van de omgeving en hoe het proces, wat we palliatieve fase noemen, verloopt. Sander schrijft in nauwe samenwerking met coauteur Els Quaegebeur, journalist en schrijver.

 

Hebben?

Maak een foto van jezelf of met anderen met de abri-poster van ongeneeslijk. Niet uitbehandeld en mail deze samen met 1 zin waarom het belangrijk is dat deze Abri’s er staan naar secretariaat@npza.nl  (o.v.v. abri ongeneeslijk. Niet uitbehandeld). Vergeet niet je naam en adresgegevens mee te sturen.

De mooiste, indrukwekkendste foto’s met zin maken kans op het boek.

We posten de foto’s op de website en linkedin van Pal in de stad !

 

Contact en nieuwsbrief