Wensambulance

Nieuws NPZ Palliatieve Zorg Achterhoek, Oost-Achterhoek, West-Achterhoek en regio Zutphen 07 juli 2023

De vrijwilligers van de WensAmbulance Oost-Nederland maken van wensen werkelijkheid! Zij hebben als doel wensen van (pre) terminale en ernstig zieke personen mogelijk te maken door daarvoor liggendvervoer te bieden. Onder begeleiding van vrijwillige verpleegkundigen, verzorgenden en chauffeurs beleven deze mensen een onvergetelijke dag waarbij zij even hun ziekte kunnen vergeten.

WensAmbulance Oost-Nederland verzorgt deze wensen voor wensvragers in Overijssel en de Achterhoek. Mocht een wensvrager buiten deze regio’s wonen, dan legt de WensAmbulance Oost-Nederland eventueel contact met collega-wensambulances en wordt de wens op die manier alsnog uitgevoerd.

Wensen kunnen heel divers zijn, denk bijvoorbeeld eens aan het bezoek aan een familielid ver weg, het aanwezig zijn bij een bruiloft of de uitvaart van een naaste, nog één keer de zee zien, het bijwonen van een sportwedstrijd, een uitje naar een dierentuin of concert, of het afscheid nemen van een dierbare.

Voor het aanvragen van een wens kun je op de website van de WensAmbulance Oost-Nederland

www.wensambulance.nl een contactformulier invullen.Een wenscoördinator neemt dan spoedig contact met je op om de details door te spreken. Ook bij vragen of twijfels over of een wens wel mogelijk is, kun je dat contactformulier gebruiken.

Contact