Lotgenotengroep Marikenhuis

Nieuws Netwerk Palliatieve Zorg Zuid-Gelderland 25 januari 2024

Lotgenotengroep Marikenhuis

Het Marikenhuis is een centrum voor mensen die geraakt zijn door kanker. Je kunt deelnemen aan diverse activiteiten. Binnenkort start de lotgenotengroep ‘Doorleven als kanker niet meer te genezen is, hoe doe je dat?’.

Horen dat je kanker hebt is al zwaar, maar horen dat de dokter niets meer voor je kan doen, als er geen genezing meer mogelijk is, dan stort je wereld in. Heb jij deze boodschap gekregen? Heb je behoefte aan steun en herkenning van mensen die in dezelfde situatie zitten? Dan kan deze lotgenotengroep belangrijk voor je zijn. In de lotgenotengroep ontmoet je mensen die in dezelfde situatie zitten als jij. ’Wij steunen elkaar en bieden een veilige plek om onze soms lastige verhalen met elkaar te delen”. De deelnemers bepalen met elkaar welke gespreksonderwerpen zij belangrijk vinden. De groep wordt begeleid door twee zorgvuldig opgeleide vrijwilligers van het Marikenhuis.

De lotgenotengroep is besloten en bestaat uit maximaal 6 deelnemers, die 8 keer samenkomen. Zodra we van start gaan komt er niemand meer bij. Je kunt je wel altijd aanmelden, dan zorgen wij dat je aan de eerstvolgende lotgenotengroep deel kunt nemen.

Aanmelden Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website Marikenhuis. Na aanmelding word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Alle bijeenkomsten vinden plaats in het Marikenhuis, Slotemaker de Bruïneweg 163, Nijmegen.

Wij vragen een eigen bijdrage van € 2,50 per bijeenkomst.

Open inloop.

Naast alle activiteiten staat de deur voor je open van maandag tot en met donderdag van 13.00 – 16.00 uur. Heb je behoefte aan een luisterend oor, wil je de sfeer proeven of ben je benieuwd wat je hier kunt doen? Kom gerust langs voor een kop koffie of thee. Je bent welkom.

      Agenda (marikenhuis.nl)

Webopname_25-1-2024_162223_www-marikenhuis-nl.jpeg

Contact