Nieuws Netwerk Palliatieve Zorg Zuid-Gelderland 21 mei 2024

Het bestuur van Stichting Vrienden van het Bethlehem Hospice nodigt u uit voor een informatie bijeenkomst op 3 juni. In verband met het besluit van Kalorama om te stoppen met het bieden van hospice zorg zijn wij op zoek naar een nieuwe zorgaanbieder. In onze zoektocht naar een nieuwe aanbieder trekken wij nadrukkelijk gezamenlijk met Kalorama op en zij zullen dan ook aanwezig zijn tijdens de bijeenkomst op 3 juni om mogelijke vragen te beantwoorden.

 

De bijeenkomst vindt plaats op 3 juni, om 16.00 uur bij de Lindenberg (voor route: https://www.delindenberg.com/contact-route). Tijdens deze bijeenkomst zullen wij informatie geven over het Hospice, is er een informatie brochure beschikbaar en delen wij ook een afwegingskader uit die potentieel geïnteresseerde aanbieders voor 17 juni kunnen invullen.

 

Wij zouden het op prijs stellen als u vooraf aangeeft of u aanwezig wilt zijn door een mail te sturen naar Jetske Goudsmit, voorzitter van het bestuur van de Stichting Vrienden van het Bethlehem Hospice, jgoudsmit@ziggo.nl

 

Mocht u niet aanwezig kunnen zijn, maar wel geïnteresseerd, dan kunt u de bijeenkomst ook digitaal volgen. Wilt u dat svp melden, dan kunnen we zorgen voor een digitale uitnodiging met link.

 

Tenslotte kunt u ook de informatie brochure en het afwegingskaders via de mail opvragen.

 

Vriendelijke groet,
Jetske Goudsmit
Voorzitter Stichting Vrienden van het Bethlehem Hospice.

 

Contact