Nieuws Netwerk Palliatieve Zorg Zuid-Gelderland 18 november 2021

Soms moeten kinderen vaak naar het ziekenhuis voor een behandeling. Als je daarvoor ver moet reizen is dat lastig, zeker als je ver weg woont. Dan wordt meestal gekozen voor een ziekenhuisopname. Dat kan weken duren. Ondertussen zit jij met je zorgen thuis. We hebben een beter idee! Kom met je kind en je hele gezin naar logeerhuis De Boeg. Bij ons is het net als thuis, maar dicht bij het ziekenhuis. Je kunt dus snel naar je kind toe. ’s Avonds kook je lekker zelf en slaapt in De Boeg. We helpen je ook om daar te leren hoe je je eigen kind kunt verzorgen na de behandeling. Je kunt ook lekker wandelen en fietsen in ons mooie bos.

De Boeg is een bungalow, waar alles zo veel mogelijk is als thuis. Hier kunnen kinderen logeren samen met ouders, zusjes, broertjes of vriendjes. Hier kunnen ze, ondanks hun ziekte, gewoon kind zijn. De bungalow is gelegen in de bosrijke omgeving van park Dekkerswald, tussen Nijmegen en Groesbeek. Vlakbij het Radboud UMC, de Sint Maartenskliniek en het CWZ.

De Boeg heeft 3 suites met elk slaapgelegenheid voor 3 tot 4 personen, een eigen badkamer met toilet en een privé terrasje. Daarnaast is er een gezamenlijke woonkamer en keuken met een groot terras.

Contact