Nieuws Netwerk Palliatieve Zorg Zuid-Gelderland 18 oktober 2022

DE BEZIELING – HET LAATSTE AVONDMAAL
Hoe ziet jouw laatste maaltijd op aarde eruit?

Wat tekent jou als mens? Hoe wil jij gezien en herinnerd worden? En wat betekent het voor jou dat het leven ooit ophoudt? Onder genot van een driegangendiner staan we in Het Laatste Avondmaal stil bij wat ons leven betekenis geeft. Op 2 november delen we onze herinneringen en zullen proosten op de toekomst!

 

De dood nodigt ons uit ons om over zaken na te denken waar we in het dagelijks leven te weinig bij stilstaan. Wat is voor jou nou écht belangrijk? En hoe wil jij gezien en herinnerd worden? Tijdens dit intieme programma ensceneren we deze situatie zodat we juist in het hier en nu over de schoonheid van het leven kunnen nadenken.

 

Tijdens het Laatste Avondmaal bespreken we ons leven en onze dood onder toeziend oog van de zielen die niet meer bij ons zijn. We nodigen je uit om een foto mee te nemen van een overleden dierbare. Of dat dichtbij is of wat verder weg, bepaal je zelf. Aan de hand van deze foto’s gaan we in gesprek over wat ons leven waardevol maakt. En hoe we het ons nog meer eigen kunnen maken.

 

Jesse Boon
Het gesprek wordt geleid door lichaamsgericht therapeut (i.o.). en programmamaker Jesse Boon. “Ik begeleid mensen en organisaties die beter contact willen maken met zichzelf, met elkaar, of met hun (menselijke) waarden. Mijn werkwijze is verbindend, creatief en dynamisch. Ik ga altijd uit van dat wat nodig is, om vrij te maken wat al aanwezig is.”

 

Driegangen diner
Het programma bestaat uit een heerlijk driegangen diner gecombineerd met een gesprek. Eventuele dieetwensen kun je doorgeven via:
debatlux@lux-nijmegen.nl

 

 

Contact