Nieuws Netwerk Palliatieve Zorg Zuid-Gelderland 19 januari 2023

We zijn verheugd in 2023 het 18de World Congress van de European Association for Palliative Care (EAPC) in Nederland te mogen ontvangen. Van donderdag 15 t/m zaterdag 17 juni 2023 vindt het EAPC 2023 plaats in De Doelen in Rotterdam. 

Onder het thema "Equity and Diversity in Palliative Care" zal het congres de aandacht vestigen op de dringende noodzaak en doelstelling van het creëren van gelijke toegang, kansen en vooruitgang in de palliatieve zorg voor alle mensen die deze zorg nodig hebben. Het bevorderen van gelijkheid en het rekening houden met diversiteit zou ook centraal moeten staan in de praktijk, organisatie, onderzoek, onderwijs, belangenbehartiging en beleid van de palliatieve zorg. 

Tijdens het congres zullen deelnemers van over de hele wereld en uiteenlopende disciplines met elkaar in contact komen. Het biedt ons allemaal de geweldige kans om collega's en vrienden te ontmoeten, om geïnspireerd te worden en anderen te inspireren, en om nieuwe energie op te doen om de toekomstige uitdagingen voor de palliatieve zorg aan te gaan. 

Reserveer 15-17 juni 2023 in je agenda.                  https://eapccongress.eu/2023/ 

 
Tot ziens in Rotterdam!  

Namens de lokale organisatie commissie

Maurice van der Vorst en Jeroen Hasselaar, co-voorzitters 

Contact