Pal voor U met regiogids 2021 beschikbaar!

Nieuws NPZ Rivierengebied 29 september 2021

Special Pal voor u: Hulpgids voor meer veerkracht

Veerkracht. De een beschikt er van nature meer over dan de ander. Maar je veerkracht vergroten is iets dat we allemaal kunnen leren. In deze speciale uitgave van Pal voor u lees je hoe. 

Veerkracht is de kracht om met veranderingen en tegenslag om te gaan. Als je ongeneeslijk ziek bent, helpt dit je voldoening uit het leven te halen, ondanks alle beperkingen. Deze special van Pal voor u staat in het teken van veerkracht:

•    Met persoonlijke verhalen
Ervaringsdeskundigen Mirjam en Hans vertellen hoe zij dat doen: jezelf aanpassen aan nieuwe situaties en genieten van alles wat nog wel kan. En cabaretière, zangeres en actrice Karin Bloemen vertelt openhartig over haar moeilijke jeugd en hoe ze mede dankzij haar veerkracht het geluk vond. 

•    Met advies van deskundigen
Omgaan met tegenslag. Eigen regie. Hoop. Verschillende deskundigen vertellen hoe je je veerkracht kunt vergroten en daarmee je kwaliteit van leven.

•    Met oog voor naasten
Als je zorgt voor iemand die ongeneeslijk ziek is, is het prettig als iemand aandacht heeft voor jou als naaste. Welke zorg en hulp is er voor jou als naaste? 

Mede mogelijk gemaakt door
De regionale Netwerken Palliatieve Zorg zorgen er achter de schermen voor dat je gebruik kunt maken van goede palliatieve zorg in de regio. Ze zijn mede-initiatiefnemer van Pal voor u en verspreiden de Pal voor u-uitgaven. Wilt u één of meerdere exemplaren ontvangen, mail naar npzrivierengebied@szr.nl.

Contact en nieuwsbrief