Contact

PCT regio Gelderse Vallei

In de regio Gelderse Vallei wordt de palliatieve consultatie verzorgd door het Consultteam Palliatieve Zorg Vallei en Veluwe. Het consultteam biedt ondersteuning aan hulpverleners van patiënten in de laatste levensfase. Het verleent consulten binnen het verzorgingsgebied van het ziekenhuis Gelderse Vallei dat overeenkomt met de netwerkregio. Het team bestaat uit artsen en verpleegkundigen, die werkzaam zijn in verschillende organisaties en werkvelden. Zij beschikken allen over specifieke deskundigheid op het gebied van palliatieve zorg.

Bereikbaarheid

Voor het voorleggen van een consultvraag kunt u het consultteam bereiken op telefoonnummer: 0900 04 003 04

Wie kunnen een beroep doen op het consultteam?

Alle hulpverleners in de regio Gelderse Vallei kunnen met hun vragen terecht bij het consultteam. Deze vragen kunnen gaan over alle voorkomende problemen bij patiënten in de laatste levensfase, ongeacht het ziektebeeld en de plaats waar de patiënt verblijft.

Netwerkcoördinator

Anja Oostveen

U kunt het Netwerk voor informatie of advies via de Netwerkcoördinator Palliatieve Zorg regio Gelderse Vallei, als volgt bereiken: 

T 06 51 333 769 (bij voorkeur op di en do)

Post- en bezoekadres:
Stationsweg 114
6711 PZ Ede

Stuur een mail

Expertise Netwerkcoördinator:

  • Kwaliteits- en  organisatievraagstukken palliatieve zorg;
  • landelijke ontwikkelingen palliatieve zorg;
  • deskundigheidsbevordering palliatieve zorg;
  • kennis van expertise en specialisatie van aangesloten samenwerkingspartners palliatieve zorg en van landelijke ondersteunende partijen.

SCEN Gelderse Vallei en Rivierenland

SCEN biedt artsen gelegenheid informatie en advies in te winnen bij een ervaren en speciaal opgeleide collega, of een SCEN-arts te vragen als onafhankelijk consulent bij een verzoek om euthanasie of hulp bij zelfdodoing.

Ma-Vr van 8:00 tot 17:00

T 020 59 233 94

Uitsluitend in te schakelen door artsen.

Praktijkteam Palliatieve Zorg (landelijk)

Voor het melden van knelpunten en goede voorbeelden in de palliatieve zorg kunt u terecht bij het praktijkteam palliatieve zorg VWS.

Zorgprofessionals kunnen hun knelpunten en goede voorbeelden rondom de organisatie en financiering van palliatieve zorg melden via:

Patiënten en naasten kunnen knelpunten doorgeven via:

  • T 1400 
  • WhatsApp 06 55 00 1400

De meldingen worden aan het praktijkteam doorgegeven.

Contact