B-Learning palliatieve zorg

  • Aanbieder IKNL
  • Laatst bijgewerkt 2019
  • Kosten nee
  • Opleidingsniveau bachelor (niveau 6), master (niveau 7), medisch specialist (niveau 8)
  • Beroepsgroep huisartsen, paramedici, medisch specialisten, verpleegkundigen, geestelijk verzorgers, basisartsen, specialisten ouderengeneeskunde

IKNL heeft, als lidorganisatie van PZNL, een blended-learning (b-learning) ontwikkeld. Dit blended-learningpakket (b-learning) is bedoeld voor de generalisten die (deels) werken in de palliatieve zorg. 

Acht workshops
De b-learning bestaat uit acht modulen welke zijn uitgewerkt in de vorm van een workshop. Per workshop is een PowerPointpresentatie en een programma beschikbaar. De workshops geven verdieping op specifieke onderdelen uit de e-learning van MSD Academy Medical, Palliatieve zorg. Klik voor meer informatie op onderstaande onderwerpen:

Kwaliteitskader palliatieve zorg Nederland
Bij het ontwikkelen van de b-learning is het Kwaliteitskader palliatieve zorg Nederland(IKNL/Palliactief, 2017) richtinggevend geweest. De onderdelen en onderwerpen in de workshops zijn hieruit ontleend en zijn essentieel bij de palliatieve zorgverlening. 

De handreiking b-learning palliatieve zorg geeft algemene informatie over de b-learning en informatie specifiek voor de trainer over het voorbereiden en geven van de workshops. 

Wij vinden kennis belangrijk Draag bij aan de verbetering van dit platform en deel hier jouw kennis, tips en tools! Of geef je op voor de PZNL-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws op het gebied van palliatieve zorg.