Jaarprijs Palliatieve Zorg Onderzoek en Impact 2024
Nieuws14 september 2023
Nieuws

Jaarprijs Palliatieve Zorg Onderzoek en Impact 2024

Nieuws 14 september 2023

Het Expertisecentrum Palliatieve Zorg (EPZ) van het Amsterdam UMC kent ieder jaar twee jaarprijzen Palliatieve Zorg toe. De uitreiking  van de prijzen vindt plaats tijdens het Amsterdam Symposium Palliatieve Zorg op 1 februari 2024. 

Het is tot en met 17 oktober 2023 mogelijk om artikelen in te dienen voor de Jaarprijs Palliatieve Zorg Onderzoek en producten of instrumenten voor de Jaarprijs Palliatieve Zorg Impact.

Jaarprijs Palliatieve Zorg Onderzoek

Deze jaarprijs is voor het beste Nederlandse wetenschappelijke artikel op het gebied van palliatieve zorg en levenseindezorg. Meer informatie over het indienen van een artikel staat in het reglement.

Download het regelement


Jaarprijs Palliatieve Zorg Impact

Deze jaarprijs is voor het product of instrument dat naar de mening van de jury de grootste potentie heeft om de kwaliteit van palliatieve zorg te verbeteren. Meer informatie over het indienen van een product of instrument staat in het reglement.
 

Download het regelement 

Download het aanmeldformulier


Meer informatie

Bekijk de website van het EPZ voor meer informatie over de jaarprijzen en het symposium. 

Voor vragen, neem contact op met:
Annicka van der Plas (Amsterdam UMC) Amsterdam UMC
Laatst geactualiseerd: 15 september 2023
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, nieuws of tool waar anderen baat bij kunnen hebben. Suggesties of klachten over informatie zijn ook zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.