Gevraagd: medewerking V&V naar onderzoek Kwaliteitskader

Nieuwsbericht | 22 juli 2020

In hoeverre werken zorgverleners die direct zorg verlenen aan mensen met een palliatieve zorgvraag volgens het Kwaliteitskader Palliatieve Zorg? Dit onderzoekt het Nivel op verzoek van het ministerie van VWS. De resultaten van het onderzoek gebruiken we om te kijken hoe het Kwaliteitskader beter kan worden toegepast en geïmplementeerd in de dagelijkse zorg.

Deelnemen

Ben jij verpleegkundige, verzorgende, begeleider of praktijkondersteuner? Dan nodigen we je graag uit om je ervaringen te delen via de enquête (deelnemen kan tot 16 augustus). Het kost ongeveer 20 minuten tijd en is gegarandeerd anoniem. De resultaten publiceert het Nivel op haar website. Ga hier naar de vragenlijst.

Vragen en contact

Heb je nog vragen? Neem dan contact op via a.deveer@nivel.nl, k.degroot@nivel.nl of bel naar mevrouw Yousra Benhaddou 030-27297662.

Bron: Nivel

Wij vinden kennis belangrijk Draag bij aan de verbetering van dit platform en deel hier jouw kennis, tips en tools! Of geef je op voor de PZNL-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws op het gebied van palliatieve zorg.