Café Toon Doodgewoon

  • Datum 19-06-2023
  • Tijd 19.30 - ± 21.00 uur, inloop vanaf 19.00
  • Locatie Gemeenschapshuis de Bantuin, Pastoor Kierkelsplein 20, 5916 SW Venlo
  • Doelgroep De bijeenkomsten zijn specifiek georganiseerd voor iedereen die zich wil informeren over onderwerpen rond het levenseinde.
  • Kosten deelname is gratis

Mantelzorg in de palliatieve fase

'Hoe blijf je als mantelzorger overeind'


Café Toon Doodgewoon

Een laagdrempelige manier om met lotgenoten, vrijwilligers en (zorg) professionals in contact te komen. Het geeft gelegenheid tot het stellen van vragen en het delen van ervaringen.

Inhoud

In deze bijeenkomst willen we mantelzorgers informeren over wat Team Mantelzorg Venlo te bieden heeft. Denk bijvoorbeeld aan cursussen en bijeenkomsten die we gaan organiseren in 2023. We informeren over de vele ondersteuningsmogelijkheden die er zijn. Ook geven we verschillende handvaten en tips mee rondom zorgen delen en grenzen stellen. Het Netwerk Palliatieve Zorg zal  specifiek inzoomen op ondersteuningsmogelijkheden in de palliatieve fase. Tot slot geven we enkele tips over het combineren van werk en mantelzorg. Van mantelzorgers horen we in deze bijeenkomst graag welke behoeften en vragen er zijn, zodat wij ons aanbod daarop kunnen afstemmen.

Gastspreker

Yvonne van de Mortel – van Venrooij is als Mantelzorgcoach verbonden aan Incluzio Sociale Basis. Zij zet zich in voor inwoners van de gemeente Venlo om mantelzorgers te ondersteunen.

Doelgroep

De bijeenkomsten zijn specifiek georganiseerd voor iedereen die zich wil informeren over onderwerpen rond het levenseinde.

Praktische informatie

Datum:     Maandag 19 juni 2023

Tijdstip:    19.30 - ± 21.00 uur, inloop vanaf 19.00

Locatie:    Gemeenschapshuis de Bantuin. Pastoor Kierkelsplein 20, 5916 SW Venlo

Parkeren:  Nabij het gemeenschapshuis

Kosten:     Deelname is gratis

Aanmelden

Per mail (voorkeur) via npz@viecuri.nl of telefonisch tijdens kantooruren via 06 – 30 02 03 38

Informatie

Voor meer informatie over deze thema bijeenkomst of het netwerk kunt u terecht bij: Marian Kessels netwerkcoördinator NPZ Noord-Limburg. Tel: 06 – 30 02 03 38 Email: mariankessels@viecuri.nl

Zie HIER de pdf van de uitnodiging.


Volgende Café: Dinsdag 7 november 2023

Thema Angst en depressie bij de palliatieve zorgvrager


Heeft u suggesties / wensen voor bepaalde onderwerpen, laat het ons  weten!

 

 

 

Contact