Even voorstellen

Nieuws NPZ Twente 14 juli 2022

Wendy is aangenomen als opvolgster van Judith , die een andere baan heeft gevonden. Wendy stelt zich graag aan jullie voor:

Graag zou ik me even willen voorstellen. Mijn naam is Wendy Aarninkhof en sinds 20 juni mag ik onderdeel uitmaken van het Netwerken Palliatieve Zorg Twente-team. Ik kreeg al een warm welkom van mijn collega’s. Ik ga me bezig houden met alles wat een secretaresse doet en nog meer.  

Voorheen heb ik gewerkt bij onder andere een reclamebureau, accountantskantoor en een ICT bedrijf dat e-learning maakt voor de zorg en registratieprogramma’s voor de veiligheidsregio’s.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze 2 honden (een Beagle van 8,5 jaar en een mix van verschillende rassen van 1,5 jaar), ben ik verantwoordelijk voor de kleding van de Handbalvereniging en ga ik vaak mee naar de landelijke handbalwedstrijden van mijn zoon. Daarnaast lees ik veel en maak ik graag puzzels zoals sudoku.

Sinds een aantal jaar gaan wij in de herfstvakantie altijd met een bevriend stel op vakantie naar een warm land.  We zijn nu in Turkije geweest, de Canarische Eilanden en Griekenland. Dit jaar staat Rodos weer op de planning.

Met mijn man (we zijn 18 jaar getrouwd en al 28 jaar samen), zoon en dochter van beide 17 woon ik sinds maart 2021 op de Hasseler Es in Hengelo. Daarvoor hebben we in Borne gewoond. Zelf ben ik geboren in het zuiden van het land en heb de eerste 7,5 jaar in Duitsland gewoond.

Samen met Raymond en Evelien hoop ik jullie van alle informatie te kunnen voorzien over palliatieve zorg.

 

Contact