Consortium palliatieve zorg ZWN: oproep (pitch)bijeenkomst

  • Datum 31-01-2023

Het consortium Zuidwest-Nederland (ZWN) zet zich al jaren in voor de beste palliatieve zorg voor iedereen in onze consortium regio. De kracht van het consortium is dat we zorgpraktijk, onderwijs en onderzoek aan elkaar verbinden. Dit doen we o.a. door de lessen van reeds bestaande lerende netwerken breder te delen en door nieuwe verbindingen aan te gaan. Hiervoor hebben we jullie input nodig!

Oproep: een vraag, plan of idee m.b.t. palliatieve zorg? Zet het in de etalage!
Loop je al tijden met een goed idee rond? Of met een vraag hoe iets nou eigenlijk zit? Vind je dat het nou toch echt tijd wordt dat jullie werkwijze of expertise op een bepaald gebied breder benut wordt? Of ben je geïnteresseerd in hoe 'de buren' een bepaald onderwerp aanpakken?

Op dinsdag 31 januari 2023 van 14.30 - 17.00 uur organiseert het consortium ZWN weer een digitale bijeenkomst en krijg je de kans om je vraag, idee, plan in een pitch voor te leggen aan veel anderen uit ons consortium. Dit is jouw kans om medestanders te vinden die samen met jou van gedachten willen wisselen of dit verder willen gaan uitwerken.
We nodigen iedereen die rondloopt met vragen, plannen of idee├źn m.b.t. palliatieve zorg uit om deze in de etalage te zetten! Meld je uiterlijk 9 januari bij de voorbereidingsgroep. Neem ook contact op als je nog twijfelt of jouw onderwerp geschikt is, dan bespreken we het samen. We hopen op veel reacties, want samen houden we het consortium lerend!

Meer informatie 

Contact